Címlap Túr hétvége >>új!
Kalandor Vízitúra | Túr--hétvége (2018)

Túr hétvége

 

A Túr Magyarország északkeleti részén, a Felső-Tisza vidékén található kis folyó, amely több ágra szakadva, részben szabályozva, részben az eredeti medrében kanyarogva egy rendkívül szövevényes viziút-rendszert hozott létre. A túrán a régi medrében kanyargó Öreg-Túron fogunk evezni, ahol a folyót kísérő erdő fejünk felett összeboruló lombjainak árnyékában, a szinte érintetlen növény- és állatvilágban gyönyörködve, hazánk egy kevéssé ismert, ám annál csodálatosabb részét fedezhetjük fel!
A májusi időpont különlegessége a folyót kísérő akácfák és a bodza virágzásának csodálatos látványa és bódítóan keveredő illata!

 

Az idei év túrái között az egyik újdonság a Túr hétvégi túra, ahol az Öreg-Túron Sonkádtól-Túristvándiig evezve a folyónak a legszebb részeit érintjük! (Vízállás függvényében más útvonal is lehetséges.)

A túrán a csomagokat kísérőautó szállítja.

Figyelem! A júliusi időpont esetében a hétvégi túra + 3 nap szabadsággal meghosszabbítva folytatható a Felső-Tiszának a legszebb szakaszán, ahol Tiszabecstől-Gergelyiugornyáig lapátolunk.  >>tovább a Túr-Tisza túrához

 

Időpont:

június 29 - július 1 .  
(A túra a Tiszán folytatható!) 
>>jelentkezés

Májusban külön kérésre indítjuk!

Részvételi díj: 8900 Ft/fő (diákoknak 7900 Ft/fő)
>> További kedvezmények
Szállás díj:

+kb. 2600 Ft/fő Pontos árak áprilisban!
2 éj kempingben (sátrazás)
Faház bérlésére is van lehetőség!

 

A bográcsos vacsora önköltségi alapon rendelhető!