Címlap Magunkról
Kalandor Vízitúra | Magunkról

Magunkról

 

A Kalandor Vízitúra Bt. elődje, a Víziló Vízitúra és Sportszervező Bt., vagy közismertebb nevén a Víziló Bt. 1994-ben alakult, elsősorban vízitúra, kisebb részben más szabadidős programok szervezésére.

Kezdetben a Tiszán, majd sorrendben a Rábán, a Bodrogon, a Hernádon, a Mosoni-Dunán, a Szigetközben és a Dráván, illetve a Murán kezdtük meg a túraszervezést, így néhány év alatt Magyarország majdnem minden túrázásra alkalmas folyóján jelen lehettünk, hála az elmúlt 15 év több ezer lelkes túrázójának! Köszönet Nekik!

A 2009-es év egyik legjelentősebb változása a cég életében, hogy nevünket Kalandor Vízitúra Bt.-re változtatva folytatjuk a vízitúra- és program szervezést, ami egyrészt átalakulást, megújulást, másrészt szélesebb program kínálatot is jelent, hogy jobban tudjunk alkalmazkodni a szabadidősportok és az aktív pihenés területén folyamatosan változó igényekhez. A változás lényeges eleme, hogy az eredeti nevet/honlapcímet a további működés feltételeinek megteremtése érdekében értékesítettük.

Az új név, a Kalandor Vízitúra Bt. reméljük legalább olyan ismert és sikeres lesz, mint a Víziló Vízitúra, vagy a Víziló Bt. volt. Garancia erre a régi szervező és túravezetői csapat, a korábbi évek szervezési tapasztalata, és a lelkesedés, amivel nekivágunk az előttünk álló új feladatoknak!

Reményeink szerint az elkövetkező időszak a természetközeli kikapcsolódási formák felértékelődését, és ezzel együtt a környezettudatos gondolkodásmód terjedését hozza magával, ehhez szeretnénk hozzájárulni vízitúra és természetjáró, valamint kultúrális programjaikkal, szabadban űzhető sportok népszerűsítésével és kaland programok szervezésével!

 

Élményekben gazdag, jó túrázást Mindenkinek!

 

Barna Gábor
A Kalandor Vízitúra Bt. vezetője
(A Víziló Vízitúra Bt. alapítója.)