Címlap Családi tábor
Kalandor Vízitúra | Családi tábor (2018)

Családi tábor 2018

 

Sok túrázónk kérésének teszünk eleget, amikor az idei nyárra újra meghirdetjük családi táborunkat, ahová elsősorban a 3-12 éves gyerekekkel rendelkező családokat várjuk.

A táborban a vízitúrázás mellett, színes programokkal, a táboroztatásban már gyakorlott óvoda pedagógusok és tanárok által vezetett kézműves foglalkozásokkal, dal- és tánc tanulással, és sok játékkal várjuk a gyermekeket, hogy a napi (nem túl megerőltető!) evezések után,  a szülőknek is legyen idejük pihenni, kikapcsolódni!

A tábort állótábor formában rendezzük meg Tiszafüred táborhellyel, a Tisza-tó partján, ahol több kisebb-nagyobb vízitúrát is teszünk, de csak annyit evezünk, ami felnőttnek és gyereknek is jól esik! A túrázás közben, a gyerekekkel együtt, felfedezzük a környék növény- és állatvilágát, természeti jelenségeket figyelünk meg és persze az evezés alapjainak elsajátítására is lesz lehetőség.

Lehet faházban és sátorban is aludni, lehet ellátást kérni vagy egyénileg megoldani az étkezéseket, a lényeg, hogy felnőtt és gyermek egyaránt jól érezze magát a táborban!

Időpont: július 9-13; augusztus 13-17. (5 nap/4 éj.)

Helyszín: Tisza-tó, Tiszafüred táborhellyel. (Állótábor, evezések csillagtúrázva.)

A tábor díja: 19.500 Ft/fő a felnőttek részére és 10.500 Ft az első gyermek, 9500 Ft a második gyermek és 8500 Ft a harmadik gyermek után, családonként.
A 6 év alatti gyermekek részére a díj: 8500 Ft, 3 éves kor alatt ingyenes.
Az összeg tartalmazza a kenuk, lapátok és mentőmellények bérleti díját, szállítási költségét és a túravezetést, az evezős oktatást, valamint a tábor programjainak anyagköltségét és a programokat vezető pedagógusok tiszteletdíját.

Szállás: kempingben, saját sátorban vagy faházban.

A várható szállásdíj a felnőttek részére: +1500 Ft/fő/éj, saját sátorban vagy +2200 Ft/fő/éj faházban.

A gyermekek részére ennél kedvezőbb árak lesznek, egyeztetés folyamatban!

Étkezés: reggeli 550 Ft/fő, napközbeni hideg ebéd csomag 900 Ft/fő, ebéd 900-1000 Ft/fő, meleg vacsora 900 Ft/fő áron rendelhető. Közös bográcsozás -önköltségi alapon- 500-600 Ft/fő. A helyszínen több nagyobb élelmiszer üzlet is található, a bevásárlási lehetőség adott.

Jelentkezés és információ: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. ; 06-30-948-4223.

(5 nap/4 éj.