Címlap Kedvezmények
Kalandor Vízitúra | Kedvezmények (2018)

Kedvezményeink

 

Diák-
kedvezmény
Nappali tagozatos diákok részére (29 éves korig) 1000 Ft kedvezményt jelent a hétvégi- és a 4-5 napos belföldi túra árakból és általában 2000 Ft kedvezményt jelent a 6-8 napos túra árakból. Az érvényes diákigazolványt a túravezetőnek be kell mutatni!
Gyermek-és családi
kedvezmény
Túráinkon való részvétel -a gyermek és családi táborok kivételével-6 éves korig ingyenes. (Az ingyenesség csak a részvételi díjra vonatkozik, az egyéb költségekre nem!)
6-14 éves korig túrától függően: túradíj -1000-3000 Ft (hétvégi túra és
4-5 napos túra esetén), és túradíj -2000-4000 Ft (6-8 napos túra esetén).
A kedvezmény az evezős napok száma alapján számolandó!
Csoportszervezői kedvezmény* 10 fős csoport* szervezése esetén a szervezőnek csak a túra foglalóját kell befizetni, 15 fős csoport* esetén a szervező részvétele ingyenes a túrán!
*A túra megkezdésekori létszám szolgál a kedvezmény alapjául, de a csoport létszámába csak a 14 év felettiek számítanak bele!
A kedvezmény csak a részvételi díjra vonatkozik, az egyéb költségekre nem!
Visszatérő kedvezmény Aki az adott évben többször jön túrázni, az túránként 1000 Ft kedvezményt kap, maximum 3000 Ft-ig!
A kedvezmény igénybevételének feltétele a túráinkon kiosztott Kalandor Klubkártya felmutatása!
Csoportszervezői kedvezmény tanárok részére Középiskolai csoportoknál minden 10 fő diák után 1 fő felnőtt kísérő részére ingyenes helyet biztosítunk a túrán! A kedvezmény csak a részvételi díjra vonatkozik, az egyéb költségekre nem!
15 fő feletti csoport esetén a szervező tanár részére -előzetes egyeztetés után- további jelentős kedvezmények és költségtérítési lehetőségek!

A kedvezmények közül mindig csak egy választható!