Címlap A vízitúráról
Kalandor Vízitúra | A vízitúráról

A vízitúráról

 

A vízitúra a természetet szerető, és a szabadidejükben is az aktív programokat kedvelő emberek egyik legkedveltebb kikapcsolódási formája!

A vízitúrán a nap nagyobb részét a természet közvetlen közelségében tölti a túrázó, a kenuban lapátolva, a folyóparton vagy egy zátonyon kikötve, fürdőzés közben vagy az esti bográcsozás és tábortűz után a sátrában pihenve.

Megtalálható itt a kaland, a kihívás, lehet bizonyítani a rátermettséget és a segítőkészséget, lehet tanulni és tapasztalatokat átadni, lehet a természet nagyszerűségében elmerülni.

A vízitúra nem egyszemélyes műfaj, a csapatról, a közösségről szól! Lehet itt ismerkedni és barátokat találni, este egy nagyot bulizni, kíváló helyszín a régi ismerősökkel egy hétvégét (vagy hosszabb időt) együtt tölteni!

A csapathoz tartozás érzése mindenkinek segít a feloldódásban, az evezés, a fizikai aktívitás pedig egyrészt egészséges, másrészt közérzet javító, önbizalom növelő hatású!

Nagy gyakorlattal rendelkező, szakképzett túravezetőink gondoskodnak arról, hogy a csapat a vízen és a vízparton egyaránt biztonságban és a lehető legjobban érezze magát!

Lehet vízitúráinkra jelentkezni egyedül, párban vagy barátokkal, a családdal együtt, biztos lehet benne mindenki, hogy a túratársak csak az első pillanatban lesznek ismeretlenek, és hamar kialakul az a közösség, "a csapat", amitől a túra végén olyan nehéz elszakadni, és amiért szinte mindenki a következő év vízitúráját tervezgeti a haza indulás pillanataiban!

Egyszóval várunk vízitúráinkra minden fiatalt és kevésbé fiatalt, aki újoncként  vagy visszatérő túrázóként egy nagyszerű élmény részese, egy jó csapat tagja  kíván lenni!

 

Jó vizet, jó túrázást mindenkinek!

 

A Kalandor Vízitúra csapata